Gratis bezorging op 1 adres in Harderwijk, Ermelo en Putten   Altijd gratis bezorging vanaf € 1000 ex btw    Bezorging op huisadressen mogelijk   Ruim 30 jaar ervaring   

Bezorging op huisadressen mogelijk
Betalen per factuur Ruim 25 jaar ervaring 

Gratis bezorging Harderwijk, Ermelo en Putten Altijd gratis bezorging vanaf € 750 ex btw
Bezorging huisadressen mogelijk  Ruim 25 jaar ervaring   

Huis aan huis bezorging van kerstpakketten

Dit jaar gaat het allemaal net even anders dan anders. Het blijkt lang niet altijd mogelijk om kerstpakketten op het werk uit te delen en persoonlijk te overhandigen. Steeds vaker kregen wij daarom de vraag of we onze kerstpakketten ook huis aan huis kunnen bezorgen. We hebben goed nieuws: dat kan! Vanaf nu kunt u ook kiezen voor onze huis aan huis bezorgservice. Zo kunt u toch uw collega’s of medewerkers verrassen met een kerstpakket, maar dan veilig thuisbezorgd.

Wat kost de huis aan huis bezorgservice

Voor de huis aan huis bezorging van kerstpakketten maken we gebruik van twee regio’s. De eerste regio is Harderwijk, Ermelo en Putten. In deze regio kunt u gratis gebruik maken van levering op huisadressen. Buiten deze regio rekenen wij € 7,95 ex btw per pakket voor levering aan huis.

Hoe werkt het?

U kunt bij het afrekenen kiezen hoe u de kerstpakketten bezorgd wil hebben; afhalen, levering op 1 adres of huis-aan-huis bezorging. Aan de hand van uw factuuradres berekent de website dan automatisch de kosten voor bezorging. Na bestelling kunt u ons een bestand aanleveren met de adressen waar de pakketten geleverd mogen worden. Bestelt u verschillende soorten pakketten? Geeft u in het bestand dan ook even aan welk pakket naar welk adres moet.

Wanneer worden de pakketten geleverd?

De meeste kerstpakketten worden bij ons uitgeleverd na 7 december. Bij het afrekenen kunt u een voorkeur voor leverdatum opgeven. Wij gaan ons uiterste best doen om de pakketten op die datum te bezorgen. Als het om wat voor reden dan ook niet mogelijk is om de kerstpakketten op uw voorkeursdatum te leveren, dan nemen wij uiteraard contact met u op en kijken we naar de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen?

Neem dan even contact met ons op! Ook als u specifieke wensen heeft omtrent de kerstpakketten zelf, of een kaartje wilt bijvoegen aan het pakket: Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

De waardering van origineel-kerstpakket.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 22 reviews.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?