Gratis bezorging op 1 adres in Harderwijk, Ermelo en Putten   Altijd gratis bezorging vanaf € 1000 ex btw    Bezorging op huisadressen mogelijk   Ruim 30 jaar ervaring   

Bezorging op huisadressen mogelijk
Betalen per factuur Ruim 25 jaar ervaring 

Gratis bezorging Harderwijk, Ermelo en Putten Altijd gratis bezorging vanaf € 750 ex btw
Bezorging huisadressen mogelijk  Ruim 25 jaar ervaring   

Nu extra waardering met een persoonlijk en uitgebreid kerstpakket

Dit jaar geen bedrijfsuitjes, borrels, barbecues en ook geen kerstborrels. Veel mensen moeten thuisblijven (werken), dus geen praatje bij het koffiezetapparaat en alleen contact via digitale media.

Extra waardering en persoonlijker

Als gevolg van deze social distancing voelen medewerkers zich steeds vaker geïsoleerd en missen zij de sfeer van de werkvloer. Het wegvallen van de kerstbijeenkomsten en de daarbij horende persoonlijke overhandiging van het kerstpakket versterkt dit gevoel nog eens. Steeds meer werkgevers beseffen dat en zien in het kerstpakket bij uitstek een mogelijkheid is om werknemers een stukje extra waardering te tonen. Het gebruikelijke kerstpakket is dit jaar dan ook vaak persoonlijker dan andere jaren en als werkgever geef je hiermee aan dat je meeleeft met je werknemers.

Werkkostenregeling: De overheid denkt mee!

De overheid heeft de werkkostenregeling voor dit jaar verruimt van 1,7% naar 3% van het totale bruto loon. Hierdoor is er meer budget ontstaan voor het kerstpakket en is het voor werkgevers mogelijk om in deze moeilijke tijd wat extra’s te doen. Dit zorgt ervoor dat vaker wordt gekozen voor grotere of luxere pakketten.

Gezond, Home & Living en Food

Met een verplichte thuisquarantaine is het belangrijk om extra aandacht te geven aan sfeer en gezelligheid in de thuisomgeving. Dit komt ook terug in de samenstelling van de kerstpakketten waarbij coronaproof veelal de trend is. Gezonde pakketten, pakketten met producten voor “home & living” en de oude vertrouwde foodpakketten passen prima bij deze ontwikkeling. Het biedt werknemers een lichtpuntje in deze donkere tijden.

Kerstrelatiegeschenk

Door de diverse corona gerelateerde maatregelen is het vaak lastig om relaties persoonlijk te ontmoeten. Het afgeven van een pakketje en het overbrengen van goede wensen zal dan ook meestal niet mogelijk zijn. Toch is het goed om relaties juist in deze tijd een stukje aandacht te geven. Daarbij kunnen ook de brievenbusgeschenken zoals chocolade en zelfs wijn in plastic flessen prima van pas komen.

Voorkom teleurstelling, bestel op tijd!

Door de onzekere situatie op dit moment nemen veel werkgevers een afwachtende houding aan. Ongetwijfeld zal dit leiden tot een run op het laatste moment met het risico dat de meest gewilde pakketten zijn uitverkocht. Om dit voor te zijn is het verstandig om niet te lang te wachten met bestellen en zo spoedig mogelijk een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod op www.origineel-kerstpakket.nl. Natuurlijk zijn wij graag bereid om u te helpen met het maken van de juiste keuze.

‘Echte waarde zit in de vreugde van het geven’

De waardering van origineel-kerstpakket.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 22 reviews.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?