Klantenservice van De Witte Raaf Ermelo

Wij zijn onze klanten graag goed van dienst. U kunt ons bij vragen altijd bellen op 0341 – 552402. Maar misschien vindt u hieronder al het antwoord op uw vraag. Wij hebben een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden voor u op een rijtje gezet, zodat u direct weet waar u aan toe bent!

Wat zijn de zakelijke gegevens van De Witte Raaf?

De Witte Raaf
Harderwijkerweg 141-A
3852 AB Ermelo

Telefoon: 0341-552402
E-mail: info@dewitteraafermelo.nl

KvK-nummer: 08059704
btw-nummer: NL8199.68.687.B.01

Zijn de vermelde prijzen inclusief of exclusief btw?

De prijzen van alle kerstpakketten en producten zijn op de webshop vermeld exclusief btw. Op de factuur kan u het totaal bedrag inclusief btw terugvinden

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

De algemene voorwaarden van De Witte Raaf kunt u hier lezen.

Hoe gaat De Witte Raaf Ermelo met mijn gegevens om?

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om bestellingen van kerstpakket en/of producten te kunnen verwerken.

Voor meer informatie bekijk onze Privacy Statement en Cookie Beleid.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle vermelde prijzen zijn exclusief bezorg/verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het totaalbedrag en van het afleveradres. De verzendkosten worden automatisch berekend in de winkelmand. Het overzicht van de verzendkosten kunt u hier bekijken.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De kerstpakketten worden in december uitgeleverd. Uiteraard kunt u bij uw bestelling een voorkeursdatum voor levering doorgeven. Wilt u zeker zijn van een tijdige levering dan adviseren wij u wel om zo spoedig mogelijk te bestellen.

Voor meer informatie bekijk hier onze levertijden.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

In deze webshop kunt u veilig online betalen via uw eigen bank met iDeal. Het is ook mogelijk om de totale kosten over te maken (u kiest dan voor overboeking) of per factuur te betalen. 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Herroepingsrecht bij online aankopen

Omdat De Witte Raaf uitsluitend aan zakelijke klanten (B2B) levert is het herroepingsrecht niet van toepassing. Mocht u echter om welke reden ook ontevreden zijn over de producten en/of onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.