Klantenservice van De Witte Raaf Ermelo

Wij zijn onze klanten graag goed van dienst. U kunt ons bij vragen altijd bellen op 0341 – 552402. Maar misschien vindt u hieronder al het antwoord op uw vraag. Wij hebben een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden voor u op een rijtje gezet, zodat u direct weet waar u aan toe bent!

Wat zijn de zakelijke gegevens van De Witte Raaf?

De Witte Raaf
Harderwijkerweg 141-A
3852 AB Ermelo

Telefoon: 0341-552402
E-mail: info@dewitteraafermelo.nl

KvK-nummer: 08059704
btw-nummer: NL8199.68.687.B.01

Zijn de vermelde prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle prijzen op deze webshop zijn exclusief btw.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

De algemene voorwaarden van De Witte Raaf kunt u hier lezen.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle vermelde prijzen zijn exclusief bezorg/verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal af te leveren pakketten en het aantal adressen waar deze moeten worden afgeleverd. De verzendkosten worden automatisch bij uw bestelling weergegeven en berekend. Het overzicht van de verzendkosten kunt u hier bekijken.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De laatste jaren worden veel kerstpakketten in de 1e week van december uitgeleverd. Wilt u zeker zijn van een tijdige levering dan adviseren wij u om zo spoedig mogelijk te bestellen.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

In deze webshop kunt u veilig online betalen via uw eigen bank met iDeal.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Herroepingsrecht bij online aankopen

Bij online aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte instructies.

Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor uw rekening. De Witte Raaf betaalt u het oorspronkelijke aankoopbedrag (incl. verzendkosten) binnen 30 dagen terug.

Retourneren van online aankopen

U mag uw online aankoop pas retourneren aan De Witte Raaf indien u schriftelijk aan De Witte Raaf heeft gemeld dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. U kunt dit per e-mail melden aan info@dewitteraafermelo.nl. Vermeld daarbij zoveel mogelijk gegevens: in ieder geval het ordernummer en uw klantgegevens.

U dient de producten, nadat u uw schriftelijk melding heeft ingediend, uiterlijk binnen 14 dagen retour te sturen. Wij willen u vragen uw aankoop met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan De Witte Raaf retourneren. De kosten van deze retourzending komen voor uw rekening. Na een correcte retourzending zal De Witte Raaf binnen 30 dagen het door u betaalde totaalbedrag (incl. verzendkosten) aan u terugbetalen.