Verzendkosten

Specificatie van verzendkosten en bezorgmogelijkheden

Op deze pagina vindt u de verzendkosten van origineel-kerstpakket.nl. Bij vragen of twijfels kunt u altijd even bellen naar 0341-552402, onze medewerkers staan u graag te woord!

Onze verzendkosten zijn als volgt:

AfhalenGratis
Levering in Ermelo, Harderwijk of PuttenGratis
Levering buiten Ermelo, Harderwijk of Putten
(Waddeneilanden uitgezonderd)
< € 600: € 35,-
> € 600: gratis

Gratis afhalen

Waar u ook woont, u bent uiteraard ook van harte welkom om de kerstpakketten gratis bij ons af te halen. Dan krijgt u er ook nog heel veel gezelligheid en een lekker bakje koffie bij!

Gratis bezorgen in Ermelo, Harderwijk en Putten

Nieuw dit jaar is dat we uw pakketten gratis bezorgen in Ermelo, Harderwijk en Putten. Woont u buiten de regio? Dan kunt u er ook voor kiezen om de pakketten gratis bij ons af te halen.

Gratis bezorging vanaf € 600,-*

Woont u buiten de regio? Dan is bezorging altijd € 35,-. Bij een bestelling vanaf € 600,- is bezorging gratis.

*Uitgezonderd Waddeneilanden

Waarom deze verzendkosten?

De kerstpakketten worden vervoerd per pallet. Het voordeel van het vervoer per pallet is dat we daarmee kunnen voorkomen dat spullen in het kerstpakket breken.

Bezorging op verschillende adressen

Aflevering van uw kerstpakket op verschillende zakelijke of particuliere adressen door onze eigen bezorgservice is mogelijk. Wij overleggen dan vooraf met u over de kosten zodat u precies weet waar u aan toe bent!

In principe worden de pakketten afgeleverd op het adres dat u opgeeft tijdens het bestellen. Maar u kunt ook kiezen voor levering op een alternatief afleveradres. Bij een specifieke wens of voorkeur kunt u het beste even contact met ons opnemen.