Betaalinformatie

U kunt de producten uit onze webshop direct online afrekenen via iDeal of overboeking. Dagelijks worden er talloze transacties succesvol afgerond via iDeal. Dankzij iDeal kunt u via een beveiligde verbinding uw bestelling afrekenen. Uw gegevens zijn bij ons altijd veilig!

Betalen met iDeal

Heeft u nog niet eerder via iDeal betaald? Dan leggen wij graag uit hoe het werkt. Wij willen graag benadrukken dat uw gegevens volledig veilig en vertrouwelijk behandeld zullen worden.

Op het moment dat u uw bestelling wilt afrekenen, geeft u aan bij welke bank u zit en vervolgens wordt u doorverwezen naar de online betaalomgeving van uw bank. Hier moet u zich aanmelden en volgt u de stappen zoals ze beschreven worden. Na betaling wordt u automatisch terugverwezen naar de webshop. Wacht tot u weer op onze website komt, alleen dan is de bestelling succesvol afgerond.

(Vooruit) Betalen per factuur

Naast een iDeal-betaling biedt De Witte Raaf u ook de betaalmogelijkheid om te ‘betalen op rekening’. U plaatst dan de bestelling en ontvangt van ons een factuur. Voor nieuwe klanten vragen wij om de factuur voor uitlevering van de kerstpakketten te voldoen.

Wij vragen u de factuur zo snel mogelijk te betalen om vertraging te voorkomen. Bij nieuwe klanten zullen wij na ontvangst van de betaling de kerstpakketten bestellen bij onze leveranciers. Vervolgens leveren wij de kerstpakketten uit op de afgesproken leverdatum.