Gratis bezorging op 1 adres in Harderwijk, Ermelo en Putten   Altijd gratis bezorging vanaf € 1000 ex btw    Bezorging op huisadressen mogelijk   Ruim 30 jaar ervaring   

Bezorging op huisadressen mogelijk
Betalen per factuur Ruim 25 jaar ervaring 

Gratis bezorging Harderwijk, Ermelo en Putten Altijd gratis bezorging vanaf € 750 ex btw
Bezorging huisadressen mogelijk  Ruim 25 jaar ervaring   

Het juiste kerstpakket kiezen: Een gids voor werkgevers

De feestdagen zijn een tijd van vreugde, dankbaarheid en samenzijn. Als werkgever is het een uitgelezen kans om je waardering te tonen aan je medewerkers voor hun harde werk gedurende het jaar. Een van de meest voorkomende manieren om dit te doen, is door het geven van kerstpakketten. Maar hoe kies je het juiste kerstpakket? In dit artikel bieden we een uitgebreide gids om je te helpen het perfecte kerstpakket te selecteren dat bij je bedrijfscultuur en medewerkers past.

Stap 1: Ken je medewerkers
Het begint allemaal met begrip. Hoe beter je je medewerkers kent, hoe eenvoudiger het is om een kerstpakket te kiezen dat hen zal verrassen en blij maken. Hier zijn enkele dingen om te overwegen:

Dieetwensen en -beperkingen: Zorg ervoor dat je rekening houdt met eventuele dieetbeperkingen, zoals vegetarisme, veganisme, glutenintolerantie, of allergieën.

Interesses: Probeer te achterhalen waar je medewerkers van houden. Zijn ze foodies, techliefhebbers, natuurliefhebbers, of cultuurfanaten?

Gezinssituatie: Overweeg of je medewerkers gezinnen hebben. Een kerstpakket dat gezinsvriendelijk is, kan in dat geval extra gewaardeerd worden.

Stap 2: Bepaal je budget
Het budget voor kerstpakketten kan sterk variëren, afhankelijk van de omvang van je bedrijf en je financiële mogelijkheden. Stel een duidelijk budget vast voordat je op zoek gaat naar kerstpakketten. Houd er rekening mee dat het budget niet alleen de inhoud van het pakket beïnvloedt, maar ook de presentatie en eventuele extra’s zoals gepersonaliseerde kaarten of geschenkverpakking. Ook de werkkostenregeling kan van invloed zijn bij het bepalen van het budget.
Lees hiervoor onze blog Werkkostenregeling 2023.

Stap 3: Overweeg duurzaamheid
Duurzaamheid is een belangrijk aspect geworden bij het kiezen van kerstpakketten. Overweeg om duurzame producten en verpakkingen te kiezen, zoals herbruikbare tassen of biologische producten. Dit toont niet alleen je betrokkenheid bij milieubehoud, maar het kan ook een positieve boodschap overbrengen aan je medewerkers.

Stap 4: Kies voor kwaliteit
Hoewel de prijs belangrijk is, is kwaliteit net zo cruciaal. Een kerstpakket van hoge kwaliteit straalt waardering uit en kan langer bij je medewerkers blijven hangen. Denk na over de merken en producten die in het pakket zijn opgenomen en zorg ervoor dat ze een goede reputatie hebben.

Stap 5: Personalisatie
Een persoonlijk tintje kan het verschil maken. Overweeg om de kerstpakketten te personaliseren door bijvoorbeeld de naam van de medewerker op de verpakking te laten drukken of een handgeschreven bedankbriefje toe te voegen. Dit laat zien dat je de moeite hebt genomen om iets speciaals voor hen te regelen.

Stap 6: Diversiteit en inclusiviteit
Zorg ervoor dat je kerstpakketten inclusief zijn en rekening houden met de diversiteit van je team. Vermijd geschenken die specifieke religieuze of culturele betekenissen hebben, tenzij je zeker weet dat dit passend is voor je medewerkers.

Stap 7: Houd rekening met logistiek
Denk na over hoe je de kerstpakketten gaat verdelen. Ga je ze persoonlijk overhandigen tijdens een feestelijke bijeenkomst, worden ze bij de werkplek bezorgd óf misschien zelfs op het huisadres? Zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt om de logistiek te regelen, vooral als je een groot aantal kerstpakketten moet (laten) bezorgen.

Stap 8: Luister naar feedback
Na de feestdagen is het waardevol om feedback van je medewerkers te verzamelen over de kerstpakketten. Wat vonden ze leuk? Wat zouden ze graag anders zien? Deze feedback kan je helpen om volgend jaar nog betere keuzes te maken.

Conclusie
Het kiezen van het juiste kerstpakket voor je medewerkers is een kans om je waardering te tonen en de teamgeest te versterken. Door je medewerkers te kennen, je budget te bepalen, duurzaamheid te overwegen en persoonlijke accenten toe te voegen, kun je een kerstpakket selecteren dat niet alleen feestelijk is, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Dus ga op zoek naar dat perfecte kerstpakket dat je medewerkers dit jaar zal verrassen en verheugen. Wij adviseren je graag bij het maken van de keuze!

De waardering van origineel-kerstpakket.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 22 reviews.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?