Gratis bezorging op 1 adres in Harderwijk, Ermelo en Putten   Altijd gratis bezorging vanaf € 1000 ex btw    Bezorging op huisadressen mogelijk   Ruim 30 jaar ervaring   

Bezorging op huisadressen mogelijk
Betalen per factuur Ruim 25 jaar ervaring 

Gratis bezorging Harderwijk, Ermelo en Putten Altijd gratis bezorging vanaf € 750 ex btw
Bezorging huisadressen mogelijk  Ruim 25 jaar ervaring   

De trend van nu: Rituals

Het einde van het jaar nadert weer en de kerstperiode komt er aan. Tijd om na te denken over een mooi en origineel kerstpakket voor je medewerkers. Traditioneel gezien bestaat het kerstpakket in hoofdzaak uit food producten, de laatste jaren veelal aangevuld met wijnen, bieren en non-food. Wil je echter wel eens wat anders en op een andere manier je waardering aan medewerkers, collega’s of relaties tonen dan is het zeker de moeite waard om naar Rituals pakketten te kijken.

Wat is Rituals?

Rituals staat vooral voor luxe en kwaliteit en draait daarbij om rust en wellness. Aan het eind van een hectisch jaar, tijdens de kerstdagen, een moment om te genieten en tot rust te komen. De kalmerende producten van Rituals kunnen daaraan een bijdrage leveren doordat zij zich kenmerken door frisse geuren, zachte mousses, oosterse invloeden en een natuurlijke oorsprong. Al deze zaken maken een pakket met Rituals producten het perfecte geschenk om jouw waardering aan je medewerkers of relaties te tonen. Met zo’n fraai Rituals pakket laat je zien dat je erg blij bent met hun inzet, toewijding en loyaliteit en het zal zeker indruk maken. Geen pakket met eten maar een stukje persoonlijke aandacht. Dat past echt bij deze tijd.

Hij en Zij

Naast een breed scala aan pakketten voor vrouwen is er ook een ruime keuze in pakketten voor mannen. De tijd dat lichaamsverzorging vooral werd geassocieerd met vrouwen ligt tenslotte al weer ruim achter ons. Ook mannen hechten waarde aan een goede verzorging van het lichaam en kunnen daarom producten als hydraterende douchegel, een heerlijke parfum en goede zonnebescherming zeker waarderen. Van parfum (voor haar) of scheercrème (voor hem) tot douchegel voor hem en haar, zowel mannen als vrouwen zullen genieten van de heerlijke producten van Rituals.

Kiezen uit vele kleuren en geuren!

Rituals producten vind je in diverse geuren, formaten en kleuren. Er is voldoende keuze voor een handzaam óf een mooi en indrukwekkend pakket.
Ook dit jaar hebben wij weer een ruim assortiment Rituals pakketten in onze collectie kerstpakketten opgenomen. Met een mooi Rituals pakket laat je jouw medewerkers genieten van de feestdagen en een welverdiende kerstvakantie. Zij zullen dat op prijs stellen en daarbij jouw persoonlijke aandacht zeker waarderen.

Wil je dit jaar eens wat anders en meegaan in de nieuwste trends kijk dan eens naar ons assortiment Rituals pakketten. Er zit vast wat bij dat door jouw medewerkers zal worden gewaardeerd.

De waardering van origineel-kerstpakket.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 22 reviews.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?