Gratis bezorging op 1 adres in Harderwijk, Ermelo en Putten   Altijd gratis bezorging vanaf € 1000 ex btw    Bezorging op huisadressen mogelijk   Ruim 30 jaar ervaring   

Bezorging op huisadressen mogelijk
Betalen per factuur Ruim 25 jaar ervaring 

Gratis bezorging Harderwijk, Ermelo en Putten Altijd gratis bezorging vanaf € 750 ex btw
Bezorging huisadressen mogelijk  Ruim 25 jaar ervaring   

Welk kerstpakket past bij mijn bedrijf?

De vakanties zijn achter de rug, de dagen worden weer korter dus wordt het hoog tijd om na te denken over het kerstgeschenk. Veel grotere bedrijven hebben hun aanvragen al geplaatst en de leveranciers van kerstpakketten hebben hun pakketten weer samengesteld op basis van de trends voor dit jaar.
Bij de keuze voor een bepaald pakket is het goed om vast te stellen wat u aan wie gaat geven. Het kerstpakket is vooral een blijk van waardering en een extraatje om uw medewerkers fijne feestdagen met vrienden en familie te laten beleven.

Hieronder geven wij u graag een aantal handvatten om een mooie selectie uit onze originele kerstpakketten te maken.

Stap 1: Wie ontvangen een kerstpakket?
Het kerstpakket heeft vooral meerwaarde als het is afgestemd op de ontvanger. Daarom is het goed om te kijken welke doelgroepen binnen het bedrijf werkzaam zijn. Iedere organisatie heeft bepaalde type mensen met hun eigen interesses en achtergronden. Het is dan ook goed om hier als werkgever rekening mee te houden.

Leeftijd
Heeft u vooral veel jongeren, veel ouderen of juist een mix van jong en oud in uw organisatie dan kan het van belang zijn om hiermee bij de keuze van het kerstpakket rekening te houden. Kiest u voor één soort pakket voor een hele brede doelgroep of selecteert u een pakket dat is afgestemd op de jongeren én een ander pakket dat beter past bij de ouderen.

Man of vrouwLunch in Roze | Een Origineel Kerstpakket van De Witte Raaf Ermelo
Het aantal mannen en vrouwen binnen een organisatie is van invloed op de keuze van het juiste kerstpakket. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om alle medewerkers hetzelfde pakket te geven maar het is toch veel leuker om te kiezen voor een op de mannen afgestemd pakket én voor de vrouwen een ander passend pakket. Mannen geven veelal de voorkeur aan een stoer of avontuurlijk geschenk terwijl vrouwen vaak de keuze maken voor wellness en ontspanning.

Multicultureel
Veel organisaties kennen een multiculturele samenstelling. Het is dan natuurlijk heel mooi als u bij de samenstelling van het pakket rekening houdt met de diverse culturen en de daarbij behorende gebruiken, normen en waarden. Uw medewerkers ervaren dan uw betrokkenheid en zien dat u heeft nagedacht over de keuze van het pakket.

Tijdelijke en externe medewerkers
Vaak zijn niet alle medewerkers bij u in vast dienstverband en maakt u gebruik van stagiaires en ZZP’ers. Daarnaast heeft u wellicht een aantal gepensioneerde oud-medewerkers. Bepaal voor uzelf of u deze doelgroep hetzelfde pakket geeft of dat u kiest voor een passend alternatief.

Stap 2: Wat is het budget?
Het is belangrijk om vast te stellen wat het budget per werknemer is. Het kerstpakket hoeft niet perse zo duur mogelijk te zijn. Het gaat vooral om de waardering die u met het geschenk wilt laten blijken. Heeft u voldoende ruimte in het budget dan is goed om een persoonlijk tintje aan het kerstpakket te geven. U kunt dan o.a. kiezen voor:

  • Het toevoegen van een persoonlijke kerstkaart
  • Het toevoegen van een gepersonaliseerd product
  • Bijeenkomst organiseren en kerstpakket persoonlijk overhandigen

Bij het bepalen van het budget kunnen ook de fiscale regels die van toepassing zijn op het verstrekken van een kerstpakket van belang zijn. In de werkkostenregeling (WKR) zijn alle fiscale aspecten rond verstrekkingen en vergoedingen vastgelegd. Wilt u hier meer over weten lees dan ook eens onze blog “Kan ik zomaar een kerstpakket geven?Handig Tafel-Organiser | Een Origineel Kerstpakket van De Witte Raaf Ermelo

Stap 3: Welke pakketten heb ik in het verleden gegeven?
Het is natuurlijk leuk om ieder jaar een ander soort kerstpakket te geven. Probeer dan ook te achterhalen welke kerstpakketten in het verleden zijn gekozen. U kunt dan besluiten om uw keuze te baseren op een gewaardeerd pakket uit het verleden maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ander, uniek en origineel kerstpakket.

Om te bepalen wat uw medewerkers leuk vinden kan het zinvol zijn om een korte enquête te houden. U kunt in deze enquête vragen of uw medewerkers het fijn vinden als zij allemaal hetzelfde pakket ontvangen en er verder geen onderscheid wordt gemaakt óf dat zij liever een op de doelgroep afgestemd pakket ontvangen.

Stap 4: Bezorgen of uitdelen?
Beslis of u de kerstpakketten laat bezorgen of dat u er de voorkeur geeft aan om deze persoonlijk uit te delen. Een kerstpakket kan direct naar het huisadres van de medewerker gestuurd worden of bij een afhaallocatie worden opgehaald. Wilt u een meer persoonlijk tintje aan de overhandiging geven organiseer dan een uitdeelmoment zoals een eindejaarsborrel of een kerstbijeenkomst.

Hulp bij het selecteren?

Op onze website vindt u een ruime keuze aan kerstpakketten. Als u in eerste instantie voor “Alle kerstpakketten” kiest, kunt u met behulp van de filters snel een overzicht samenstellen van de voor uw doelgroep geschikte kerstpakketten.

Bestel op tijd!

Kerstmis lijkt nog ver weg maar vergis u niet, het is zo eind december. Bestel daarom tijdig en voorkom teleurstelling doordat kerstpakketten uitverkocht raken. Daarnaast moet u bij kerstpakketten rekening houden met levertijden.

 

 

De waardering van origineel-kerstpakket.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 22 reviews.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?