Bent u op zoek naar een klein kerstpakket? Wij hebben een mooie selectie kleine kerstpakketten voor u gemaakt met een bedrag tot €15,-. Wilt u toch iets meer uitgeven? Kijk dan eens bij alle kerstpakketten. U kunt dan zelf uw prijsfilter instellen. Ook kunt u zoeken op specifieke thema’s zoals Italiaanse kerstpakketten, Rituals kerstpakketten of bijvoorbeeld sportieve kerstpakketten.

Heeft u specifieke wensen? Of kunt u het niet vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op of bel rechtstreeks naar 0341-552402. Wij helpen u heel graag!

onze selectie kleine kerstpakketten

Groot assortiment kerstpakketten

Op Origineel-Kerstpakket vindt u kerstgeschenken in alle soorten en maten en voor ieder budget. Dus ook als u een klein geschenk wilt geven aan een zakenrelatie kunt u daarvoor zeker slagen. In het menu kunt u zoeken op budget of thema.

Kaartje erbij?

Wilt u graag een kaartje bij uw kerstpakket met uw bedrijfslogo? Ook dat kan! Neem gerust even contact met ons op. Dan helpen wij u verder!

Ook gepersonaliseerd

Wist u dat wij ook (relatie)geschenken kunnen leveren die helemaal gepersonaliseerd zijn? Kijk daarvoor eens op onze site dewitteraafermelo.nl.