POPULAIRE KERSTPAKKETTEN

Uitverkocht
 50,00
Uitverkocht
 45,00
Uitverkocht
 100,00
Uitverkocht
 25,00
Uitverkocht
 20,00

Over Origineel Kerstpakket

Origineel Kerstpakket maakt onderdeel uit van De Witte Raaf uit Ermelo. Al meer dan 25 jaar zijn wij hét adres voor relatiegeschenken, bedrijfskleding en kerstpakketten. We zijn leverancier van meer dan 100.000 artikelen en zijn regelmatig in Harderwijk te vinden. Op onze kerstpakkettensite vindt u meer dan 300 kerstpakketten die wij gratis in Harderwijk bezorgen. Oók huis aan huis. Heeft u liever een relatiegeschenk dan een kerstpakket? Kijk dan eens op dewitteraafermelo.nl.

Personaliseren ook mogelijk

Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van (relatie)geschenken. Wij begrijpen daarom als geen ander dat u een kerstpakket graag een persoonlijk tintje geeft. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een kaart met uw bedrijfslogo en boodschap toe te voegen. Een mooie foto van Harderwijk is natuurlijk ook mogelijk! Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. U bent ook van harte welkom om eens bij ons op de zaak langs te komen, vanaf Harderwijk is dat maar een klein stukje rijden!

Het leukste bedankje van het jaar!

De afgelopen periode zullen we niet snel vergeten. Voor veel bedrijven is de coronacrisis een enorme uitdaging geweest. Een kerstpakket is dan een ideale manier om collega’s en medewerkers te bedanken voor hun inzet. We hebben ook voor beperkte budgetten hele leuke kleine kerstpakketten. Wilt u juist groots uitpakken? Kijk dan eens bij onze luxe kerstpakketten. Vanaf eind augustus is ons assortiment helemaal compleet en vindt u daar de leukste en mooiste kerstpakketten.

Kerstpakketten kopen? Genoeg keus!

Op Origineel Kerstpakket vindt u een groot assortiment kerstpakketten in allerlei prijsklassen en thema’s. Maak een keuze uit een thema dat u aanspreekt, of filter de pakketten op kleur of budget. Zoals rode kerstpakketten voor een traditionele uitstraling, of een stoer kerstpakket met voornamelijk zwarte artikelen. Er zit altijd wat bij!

Bezorging aan huis? Geen probleem!

Tijdens de coronacrisis kregen we steeds vaker de vraag of we de kerstpakketten ook bij medewerkers thuis konden bezorgen. We hebben goed nieuws: dat kan! Kerstpakketten bezorgen we in Harderwijk zelfs gratis. Die service kunnen wij u aanbieden omdat wij de pakketten zelf bezorgen vanuit ons pand in Ermelo, op de grens met Harderwijk.

Heeft u nog vragen?

Heeft u een specifiek kerstpakket in gedachte maar kunt u het op de website niet vinden of is uw favoriete pakket uitverkocht? Wij willen u graag helpen! Neem contact met ons op via de website of bel naar 0341-552402. Wij komen ook graag eens naar Harderwijk om de mogelijkheden met u te bespreken.

ONZE KERSTPAKKETTEN

OVER ORIGINEEL KERSTPAKKET

– onderdeel van De Witte Raaf in Ermelo –

Origineel Kerstpakket van De Witte Raaf uit Ermelo. 

Origineel Kerstpakket is onderdeel van De Witte Raaf in Ermelo. U vindt ons precies tussen Ermelo en Harderwijk in. We zijn al meer dan 25 jaar hét adres voor originele relatiegeschenken, promotieartikelen, sport- en bedrijfskleding en kerstpakketten. We zijn een bevlogen leverancier van meer dan 100.000 artikelen van ruim 1500 producenten. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waar onze klanten behoefte aan hebben.

Persoonlijk en doeltreffend

Wij combineren de voordelen van een zakelijke, professionele (web)winkel met de warmte van persoonlijke advisering. Bij ons hoort u altijd vertrouwde stemmen. Onze producten en kerstpakketten bezorgen wij gewoon zelf. We staan voor service en kwaliteit en doen er alles aan om u met een warm en tevreden gevoel achter te laten.

Showroom

Aan de Harderwijkerweg 141-A vindt u onze showroom. Vijf dagen per week kunt u bij ons terecht om werkkleding en promokleding te bekijken en te passen. Ook voor een vrijblijvend advies over bijvoorbeeld kerstpakketten of relatiegeschenken bent u van harte welkom. De koffie staat voor u klaar!

Kijk ook eens op: