Gratis bezorging op 1 adres in Harderwijk, Ermelo en Putten   Altijd gratis bezorging vanaf € 1000 ex btw    Bezorging op huisadressen mogelijk   Ruim 30 jaar ervaring   

Bezorging op huisadressen mogelijk
Betalen per factuur Ruim 25 jaar ervaring 

Gratis bezorging Harderwijk, Ermelo en Putten Altijd gratis bezorging vanaf € 750 ex btw
Bezorging huisadressen mogelijk  Ruim 25 jaar ervaring   

Bent u op zoek naar een mooi kerstpakket om uw collega’s of zakelijke relaties even in het zonnetje te zetten? Op Origineel Kerstpakket vindt u ruim 300 kerstpakketten. Om keuzestress te voorkomen hebben wij de belangrijkste kerstpakketten trends voor 2021 voor u op een rij gezet.

Zeg ‘Bedankt!’ met een kerstpakket

Na een jaar van thuiswerken en afstand, werd de trend van 2020 een kerstpakket dat bol stond van de complimenten en mooie teksten om collega’s en zakelijke relaties een hart onder de riem te steken. Wie had gedacht dat 2021 weer exact zo zou verlopen? We hebben wederom veel thuisgewerkt en de vrijdagmidagborrels zaten er ook dit jaar niet in. De ‘complimentenpakketten’ zien we daarom ook dit jaar weer terug. Het zijn goedgevulde kerstpakketten die bij uitstek geschikt zijn om collega’s te bedanken voor hun inzet.

Kerstpakketten met thema 'Bedankt'

Kerstpakket ‘Gezellig Grillen’

Kerstpakket ‘Winter Wonderland’

Relaxed het nieuwe jaar in

In de koude decembermaanden kunnen we allemaal wel een beetje sfeer en gezelligheid gebruiken. Sfeerartikelen doen het daarom altijd goed in de kerstpakketten. Dit jaar zien we een groot assortiment pakketten met het thema ‘ontspannen‘. Denk bijvoorbeeld aan kerstpakketten met een lekker warme deken om op de bank weg te kruipen, met een leuk gezelschapsspel, of cadeausets met verzorgingsproducten. Stuk voor stuk kerstpakketten om relaxed het nieuwe jaar in te gaan.

Kerstpakketten met thema 'Ontspannen'

‘More is more’ geldt zeker voor kerstpakketten

Het is nauwelijks een trend te noemen, want ieder jaar zijn ze weer een succes: de rijkgevulde foodpakketten. Voor veel mensen staan de feestdagen nog altijd in het teken van lekker tafelen en genieten van een uitgebreid ontbijt of een luxe diner. De producten uit de foodpakketten dragen zeker bij aan de feestvreugde. Denk aan mooie kaasjes, nootjes, toast, ontbijtproducten, een goed glas wijn of lekkere (alcoholvrije) biertjes. Gegarandeerd een succes!

Rijkgevulde kerstpakketten

Kerstpakket ‘Voor hele grote gezelschappen’

Kerstpakket ‘The Ritual of Holi Playful Routine’

Een Rituals Kerstpakket is altijd goed!

Net als de foodpakketten zijn ook de kerstpakketten van Rituals ieder jaar weer een hit. Vooral bij vrouwen zijn de luxe geschenksets met verzorgingsproducten een zeer gewild kerstpakket! De dozen zijn dit jaar nog kleurrijker dan anders en krijgen na de kerst vaak een tweede leven voor bijvoorbeeld het bewaren van foto’s of kaarten. De grotere dozen zijn bovendien voorzien van een muntje op het kleurige lint. Het muntje symboliseert het Chinese concept fú, wat ‘geluk’ of ‘fortuin’ betekent. Een prachtige wens om iemand mee te geven aan het einde van het jaar!

Rituals kerstpakketten

Zekerheid met een A-merken kerstpakket

De kerstpakketten met etenswaren staan nog altijd met stip op nummer 1 als het gaat om de best verkochte pakketten. Kwaliteit is daarbij minstens zo belangrijk als  kwantiteit. We zien daarom steeds meer A-merken kerstpakketten. Als bedrijf heb je daarbij de zekerheid van een kerstpakket met kwalitatief goede producten. En bij het uitpakken is zo’n kerstpakket voor de ontvangers bovendien een feest van herkenning. De inhoud van deze kerstpakketten verdwijnt niet achterin de keukenkastjes, maar komt gelijk op tafel.

A-merken kerstpakketten

Kerstpakket ‘Sterke Merken’

Vaellus reis cadeauset

Scandinavische sferen

Nieuw in ons assortiment zijn deze prachtige cadeausets met een Scandinavisch tintje. Deze kerstpakketten met luxe cadeauartikelen zijn echte eyecatchers en absoluut een origineel geschenk. De sets zijn verpakt in een mooie kraftkartonnen doos met rood lint. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kaasset, een warme winterse set met fleece deken en thermoskan, koffie cadeauset met mok, onderzetter en lekker knapperige koekjes.

SCANDINAVISCHE CADEAUSETS

Het jaar afsluiten? Gezellig samen aan tafel!

Aan het einde van het jaar is er niets fijner dan gezellig aan tafel te gaan met de mensen waar je het meest om geeft. Wat zou het mooi zijn als we dit jaar weer met de hele familie bij elkaar kunnen komen. Kerstpakketten die in het teken staan van ‘Funcooking’ zien we in 2021 dan ook uitgebreid terug in het assortiment. En meer dan voorgaande jaren staan de luxe non-food artikelen daarin centraal, zoals slowcookers, airfryers, hapjespannen, tosti- en wafelijzers en een pizzarette. Artikelen waar we nog jarenlang plezier van hebben en waarmee we alvast voorbereid zijn op etentjes met grote gezelschappen.

Funcooking Kerstpakketten

Kerstpakket ‘Raclette Funcooking’

Kerstpakket: De overheid denkt mee!

De keuze voor een kerstpakket wordt natuurlijk niet alleen door trends bepaald, maar vooral ook door het budget. De werkkostenregeling (WKR) is een regeling waarmee bedrijven een deel van het totale fiscale loon kunnen besteden aan onbelaste vergoedingen voor het personeel. Kerstpakketten vallen daar ook onder. De overheid heeft tijdens de coronacrisis besloten de werkkostenregeling tijdelijk aan te passen. Net als vorig jaar is de regeling ook dit jaar verruimd van 1,7% naar 3% van het totale bruto loon. Hierdoor is er meer budget voor het kerstpakket. Informeer bij de accountant naar de WKR, want het belastingvoordeel kan al snel oplopen tot honderden euro’s.

Maak van ieder kerstpakket een succes

Welk kerstpakket het ook wordt; het blijft moeilijk om iedereen blij te maken. Maar er zijn manieren om de attentiewaarde van een kerstpakket te vergroten. Werknemers die een kerstpakket krijgen met een persoonlijke brief, waarderen hun kerstpakket namelijk aanzienlijk meer! Met een begeleidende kaart kun je uitleggen waarom je een kerstpakket geeft en vooral: wat je waardeert aan je collega. Die persoonlijke toevoeging maakt van ieder kerstpakket een gewaardeerd geschenk. Wij maken de kaarten graag voor u op!

‘Echte waarde zit in de vreugde van het geven’

Origineel Kerstpakket maakt onderdeel uit van De Witte Raaf uit Ermelo. Al meer dan 25 jaar zijn wij hét adres voor relatiegeschenken, sport- en bedrijfskleding en kerstpakketten. Kijk ook eens op dewitteraafermelo.nl of mail naar info@dewitteraafermelo.nl.

De waardering van origineel-kerstpakket.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 18 reviews.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?