Gratis bezorging vanaf € 600    Betalen per factuur    Ruim 25 jaar ervaring    Persoonlijke service

Gratis bezorging vanaf € 600 
Betalen per factuur Ruim 25 jaar ervaring 

 Altijd gratis bezorging in Harderwijk, Ermelo en Putten    Buiten de regio gratis bezorging vanaf € 600   
 Betalen per factuur    Ruim 25 jaar ervaring    Persoonlijke service

Hij is er weer! De kerstpakkettencollectie en trends van 2017

Gouden Mix - Origineel Kerstpakket - De Witte Raaf

Niet alleen zijn we van De Witte Raaf nét verhuisd naar een prachtige nieuw locatie op de Harderwijkerweg 141-A, maar we hebben tussen al het inpakken en verbouwen door ook weer een mooi assortiment kerstpakketten voor u online gezet.

Kerstpakkettentrends van 2017

In 2017 zien we met kerst weer een aantal nieuwe trends voorbij komen die ook in de kerstpakketten vertegenwoordigd zijn. We hebben er hieronder een aantal voor u op een rij gezet:

Industrieel

De industriële woonstijl komt ook in de kerstpakketten helemaal terug. Zo zien we voor de stoere mannen een mooi kerstpakket in een hippe retro coolbox. Of denk aan een kerstpakket in een metalen mand. De lichtbakken zagen we afgelopen jaar al veel in de winkels liggen en die zijn nog steeds immens populair. We hebben daarom ook een mooi pakket mét lightbox aan ons assortiment toegevoegd.

Scandinavisch en Hollands blauw

Op de kerstbeurzen van 2017 was veel blauw te vinden, maar ook in de combinatie rood, wit en blauw. Lekker Hollands! Leuk om te zien dat we dit ook bij de kerstpakketten terugvinden. Bekijk eens onze Hollandse pakketten, of onze kerstpakketten die helemaal uit blauwe producten zijn samengesteld.

Botanisch

Groen, groener, groenst! De liefde voor natuur vinden we ook dit jaar met kerst weer heel duidelijk in de winkels én kerstpakketten terug. De botanische trend past ook bij vrijwel iedere woonstijl. Ook in ons assortiment zijn een aantal kerstpakketten in botanische stijl opgenomen.

Winters wit en zilver

Zilver verdwijnt nooit helemaal uit de kersttrends. We hebben dan ook een groot aantal zilveren pakketten die uw medewerkers of relaties helemaal in winterse sferen zullen brengen. Veel van de pakketten zijn ook aangevuld met zilveren kaarsen of kerstversiering. Als dat niet sfeervol is…